Hoteluri

Încălzirea pentru hoteluri poate fi constituita din  diferite tipuri: de exemplu, poate fi coloana centrale de aer primar și ventilator, expansiune hydronica, directă, sau altele.

Oricare ar fi alegerea făcută de proiectant, DL Radiators este un partener de încredere capabil să ofere o gamă largă și completă de produse, potrivite pentru proiecte noi, dar si în cazul unor renovări sau conversii a unor clădiri existente.

În catalogul său sunt radiatoare multicoloană cu mai multe panouri dedicate pentru sisteme hydronic alimentate de la sistemul de incalzire centralizata atat la temperatură ridicată cat si medie. În afară de aceasta, contine cea mai completă gamă de radiatoare electrice si hibride capabile sa fie integrate perfect cu sistemele centralizate de aer primar  ventilat sau de prin incalziree directă.


Datorită designului atent și a posibilitatii alegerii de culori diferite, în incalzirea hotelurilor și în industria hoteliera modernă , radiatoarele DL Radiators sunt capabile să îndeplinească cerințele funcționale diferite, dar, de asemenea, pot deveni o fascinanta piesă de mobilier.


Produse recomandate