Rezidentiale

Alegerea radiatorului pentru aplicațiile rezidențiale este un proces complex, care își propune în mod tradițional, să găsească un compromis între eficiența tehnică și estetică.

DL Radiators  lanseaza această ofertă pentru arhitecți, designeri de interior si solutii private, care nu vor sa sacrifice, nici elementul tehnic si nici pe cel estetic.

Catalogul său include cea mai largă gama de radiatoare, pentru fiecare tip de instalație: hidronice pentru temperatură înaltă și joasă, electrice și hibride.

Fie că este vorba de construcții noi, renovare sau eficientizare energetica, radiatoarele DL Radiators oferă posibilitatea, designerului, să se bazeze pe o gamă de produse care-l vor satisface atât el, cât și pe client, răspunzând la cele mai înalte standarde de robustețe, fiabilitate, performanță și eficiență.

În paralel, proiectarea atentă, finisajele sofisticate, posibilitatea de a alege între numeroase stiluri, opțiuni de culoare și posibilități de adaptare la diferite medii si cerinte de stil și gust, pot face din radiatorul DL Radiators o piesă de mobilier capabil să devină protagonistul unui interior.


Produse recomandate