Radiatoare hydronic, electrice și hibride: o gamă completă

Gama DL Radiatoare include radiatoare hydronic, electrice și hibride, oferindu-le astfel clienților o instalație largă flexibilă pentru fiecare mediu, fiecare nevoie si tot confortul termic dorit.


Hydronic

Radiatoare Hydronic sunt alimentate printr-un inel de apă caldă, care poate lucra la temperaturi diferite, în funcție de sursa de căldură și indiferent dacă acesta este un cazan tradițional, o pompă de căldură, o instalație solară.

Descopera produsele

Electrice

La radiatoarele electrice sursa de căldură este o rezistență electrică instalată la bordul radiatorului și controlată printr-un termostat. Aceste radiatoare permit atingerea temperaturii de funcționare intr-un timp foarte scurt. În cazul în care este integrat un ventilator, atunci se poate atinge temeperatura dorita mult mai rapid.

Descopera produsele

Hibride

La Radiatoarele hibride capacitatea de alimentare cu apă caldă este completată de o rezistență electrică sau un ventilator. În primul caz energia electrică poate fi utilizată atunci când instalația de încălzire centrală nu funcționează. De asemeni, ventilatorul poate fi utilizat pentru a atinge rapid temperatura dorită.

Descopera produsele