DL Radiators:
formă de căldură

DL Radiators este parte a grupului De Longhi Industrial, o companie recunoscută pe plan internațional ca fiind una dintre firmele italiene care exceleaza în privinta sistemelor de încălzire și confort in toate mediile de activitate.

Profesionalismul, investitiile si capacitatea organizatorica, tehnologia avansata, creativitatea specific italiana si atentia acordata asteptarilor pietii, produsele avangardiste, sunt elementele care, de peste treizeci de ani, fac din DL Radiators, un punct de referință in domeniu.

Radiatoarele DL Radiators imbina finisarea precisa si functionalitatea. Atentia la detalii și materialele utilizate satisfac pe deplin gusturile consumatorilor, fie acestia arhitecți rafinati sau instalatori selectivi și exigenti.


De la cercetare și dezvoltare la proiectarea produsului, de la producție la depozitul logistic, toate procesele  sunt gestionate și controlate intern astfel încât să ofere un sistem standard care garanteaza consumatorilor calitatea cea mai impecabilă, dar, de asemenea, asigura respectarea sănătății, atat a persoanelor cat și a mediului înconjurător.

O gamă largă de articole, mai multe versiuni diferite în ceea ce privește dimensiunea, culoarea, puterea și forma, o producție care include radiatoare hydronic, electrice și hibride sunt elemente care nu limitează opțiunile clienților și ale profesioniștilor.

Cu mai mult de o mie de brevete, o echipă extrem de profesionista,  treizeci de ani de experiență și mii de referințe, DL Radiators este partenerul cel mai de succes pentru confort și realizarea de proiecte capabile să personalizeze orice mediu.