RIFA, Nürnberg

04/11/2016

Tot in acest an, intre 20 și 21 octombrie 2016, DL Radiators a fost prezenta la RIFA, targul organizat de Richter + Frenzel la centrul de expoziții din Nürnberg. Targul care reunește mai mult de 200 de mărci de sectorul hidro-termo-sanitar, a atras mai mult de 10.000 de profesioniști, instalatori și instalatori din toată Germania.

DL Radiators a prezentat, alaturi de produsele de baza Richmond cu atasament central, doua noi calorifere de baie din gama port-prosop: Agata E-Flow si Cobalto H-Flow.

Cobalto H-flow este capabil să lucreze conectat la un sistem de încălzire centrală, dar, de asemenea, în autonomie deplină, datorită unui încălzitor electric instalat în interiorul radiatorului și datorită unui ventilator extern, care, în plus față de a oferi o sursă suplimentară de căldură de 1000 W, asigură o încălzire rapidă a camerei.

Flexibilitatea utilizării tehnologiei hibride și usurinta in procesul de  instalare au fost un puternic atuu pentru multi din vizitatorii standului DL Radiators pentru o cunoastere mai aprofundata a acestei tehnologii combinate.